De draadloze smart home markt is de afgelopen jaren enorm ontwikkeld. Inmiddels is er ontzettend veel aanbod en heeft elk product zijn voordelen. De keus voor een product, merk of systeem is er niet makkelijk op geworden.

We zijn ons ervan bewust dat bij veel slimme producten de prijs een rol speelt. Daarbij hoeft een smart home zeker niet kostbaar te zijn. Echter zijn er degelijk verschillen – punten waar je rekening mee moeten houden zijn bijvoorbeeld, de ontwikkeling van het ecosysteem, kwaliteit van de producten, uitbreidingsmogelijkheden, innovatie van het merk en compatibiliteit met slimme apparaten van andere fabrikanten.

Naar onze mening is er een overvloed aan aanbod waardoor het lastig is om het onderscheid tussen de verschillende producten, oplossingen, mogelijkheden en kwaliteit te verduidelijken.

Deze cursus heeft als doel om jou als gebruiker informeren over de uitgebreide mogelijkheden van het Aqara platform, de achtergrond van het merk, de unieke voordelen van de producten en de verschillen tussen de Aqara hubs.