Slimme Starter Kits

Met de Starter Kit heb je een complete oplossing om direct aan te slag te gaan. De Starter Kit bevat de Aqara Hub E1 voor toegang tot de Aqara app. De hub kan je naar behoefte uitbreiden met meer slimme producten. Via de mobiele app (iOS + Android) kan je de thermostaten automatiseren en verbinden met andere slimme ecosystemen, waaronder Apple HomeKit.

Aqara Radiator Thermostat Starter Kit

Eenvoudig energie besparen & meer comfort met slimme schema’s

De Aqara Radiator Thermostat E1 is perfect te gebruiken in woningen en op locaties met een centrale thermostaat of met stadsverwarming. Met de slimme schema’s verwarm je één of meerdere ruimtes alleen op de gewenste tijden. Het voordeel bij centrale verwarming is dat je het verwarmingscircuit korter maakt en dus minder warmte gebruikt wanneer dit niet nodig is. Daarnaast optimaliseer je de kamertemperatuur met de ingebouwde temperatuursensor.

Direct aan de slag met praktische oplossingen

1. Slimme schema’s en bediening op afstand

2. Groeperen van Radiator Thermostats

3. Geavanceerde open/dicht automatisering

4. Automatisering met geofencing

5. Verbinden van externe temperatuur sensor

6. De antivriesmodus

Waarom een Aqara Starter Kit aanschaffen?

Met de Aqara Starter Kit heb je een complete oplossing om direct aan de slag te gaan. De Starter Kit bevat de Aqara Hub E1 voor het verbinden van apparaten en toegang tot de Aqara app. De hub kan je naar behoefte uitbreiden met meer slimme producten.

Via de mobiele app (iOS + Android) kan je de thermostaten automatiseren en verbinden met andere slimme ecosystemen, waaronder Apple HomeKit.

Wat kan ik met een Aqara Starter Kit?

De Starter Kits worden geleverd met slimme producten, een Hub E1 en in sommige kits een slimme accessoire. De exacte inhoud is afhankelijk van de Starter Kit die je kiest en wat er beschikbaar is in de regio. De inhoud bepaald de functionaliteiten, de Aqara Radiator Starter Kit maakt het mogelijk om verwarmingsschema’s te maken, de verwarming op afstand te bedienen, de temperatuur te monitoren, de thermostaten individueel en in groepen te bedienen. Kies de Starter Kit die het beste bij jouw wensen past!

Slimme Aqara producten bedienen en automatiseren

Voor de bediening van de Aqara producten is een Zigbee hub nodig. Iedere Aqara hub is compatibel met de slimme producten van Aqara. Daarnaast zijn er andere Zigbee hubs op de markt, het is belangrijk om vooraf te controleren of het Aqara product compatibel is. Een Aqara Starter Kit wordt geleverd met een Aqara Hub E1 en geeft je onmiddellijk toegang tot alle functies van de slimme producten van Aqara.